skip to content

Haloween gomba

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/mirawin1/public_html/liget/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/mirawin1/public_html/liget/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/mirawin1/public_html/liget/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/mirawin1/public_html/liget/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/mirawin1/public_html/liget/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
Haloween gomba

CLATHRUS ARCHER - ilyesztő látvány a földből kinyúló kézre emlékeztető gomba és a rothadó hús szagát árasztja: megtaláltuk a Haloween növényét.

Különlegesnek számít a képen látható fehér példány,

általában lazac színű, vöröses ez a gomba, mintha egy kis kátránnyal is megszorták volna, fekete foltok tarkítják.

A polip vagy tintahalgomba Ausztráliában és Tanzániában őshonos. Fehér gumóként jelenik meg a föld felszínén, majd szép lassan kialakul a képen is látható nem túl gusztusos külseje. 

Nem mérgező, de a wikipédia szerint csak az éhenhalás szélén szánhatja rá magát bárki a fogyasztására. Addig is marad a legyeké.

 

Képek innen innen innen