skip to content
Büszkék vagyunk ügyfeleinkkel kialakított jó kapcsolatunkra
Földgömb

A Liget Növénydekoráció gyorsan, pontosan és az elképzeléseinknek mindenben megfelelve teljes rugalmassággal tette még kellemesebbé vadonatúj irodánkat. A zöld növények barátságos hangulatot teremtenek, és ilyen környezetben mi magunk is nagyobb kedvvel végezzük munkánkat. Partnerünk ’láthatatlanul’ végzi munkáját, az eredmény mégis meggyőző.

Simon Lajos, AES Magyarország EIFFEL TÉR IRODAHÁZ

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a Liget Növénydekoráció munkájával. A kertészünk amellett, hogy gondját viseli a már meglévő irodai növényeknek, hasznos tanácsokkal is ellát. A Liget minden héten csodálatos csokrokkal és ünnepekkor különböző dekorációs anyagokkal lepi meg munkatársainkat a recepción. Bátran ajánlom bármelyik más intézménynek is partnerünk növénygondozási szolgáltatásait!

Hajnal Erzsébet, Heineken Hungária Zrt. IP WEST IRODAHÁZ

A Liget Növénydekoráció és különösképpen Hlatky Katalin szakértelmének és gondos munkájának köszönhetően új, minimalista stílusban berendezett irodánk barátságosabbá vált. A kaspók és a növények egyaránt harmónikusan egészítik ki irodánk modern bútorait. A növények megfelelő kiválasztásával és gondos fenntartásával elérték azt, hogy nemcsak dolgozóink és ügyfeleink, de még a virágaink is jobban érzik magukat nálunk! További jó munkát és sikereket kívánunk!

Lévay Levente, Deutsche Leasing Hungaria Zrt. KRISZTINA TOWER IRODAHÁZ