skip to content
Positive client response is our success and reward
Föld

A Liget Növénydekoráció gyorsan, pontosan és az elképzeléseinknek mindenben megfelelve teljes rugalmassággal tette még kellemesebbé vadonatúj irodánkat. A zöld növények barátságos hangulatot teremtenek, és ilyen környezetben mi magunk is nagyobb kedvvel végezzük munkánkat. Partnerünk ’láthatatlanul’ végzi munkáját, az eredmény mégis meggyőző.

Simon Lajos, AES Magyarország [en]

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a Liget Növénydekoráció munkájával. A kertészünk amellett, hogy gondját viseli a már meglévő irodai növényeknek, hasznos tanácsokkal is ellát. A Liget Növénydekoráció minden héten csodálatos csokrokkal és ünnepekkor különböző dekorációs anyagokkal lepi meg munkatársainkat a recepción. Bátran ajánlom bármelyik más intézménynek is partnerünk növénygondozási szolgáltatásait!

Hajnal Erzsébet, Heineken Hungária Zrt. [en]

A Liget Növénydekoráció és különösképpen Hlatky Katalin szakértelmének és gondos munkájának köszönhetően új, minimalista stílusban berendezett irodánk barátságosabbá vált. A kaspók és a növények egyaránt harmónikusan egészítik ki irodánk modern bútorait. A növények megfelelő kiválasztásával és gondos fenntartásával elérték azt, hogy nemcsak dolgozóink és ügyfeleink, de még a virágaink is jobban érzik magukat nálunk! További jó munkát és sikereket kívánunk!

Lévay Levente, Deutsche Leasing Hungaria [en]